Aalbertshoeve

Aalbertshoeve

Organiseer uw schoolkamp bij De Aalbertshoeve en profiteer van alles binnen handbereik. We bieden verschillende grote groepsaccommodaties met slaapzalen en slaapkamers verschillende recreatiemogelijkheden. In de groene omgeving van Ermelo kunt u bijvoorbeeld een spooktocht uitzetten in de bossen van de Veluwe of ga een dagje naar het strand. Het is allemaal mogelijk in onze omgeving.


De accommodaties
U heeft de keuze uit drie verschillende accommodaties:
  • Groepsaccommodatie De Deel voor maximaal 86 personen.
  • Groepsaccommodatie Kamphuus voor maximaal 52 personen.
  • Groepsaccommodatie ’t Schot voor maximaal 44 personen.
Deze accommodaties zijn ook te combineren tot maximaal 186 personen.
De specificaties van de groepsaccommodaties kunt bekijken op de desbetreffende pagina’s. Bekijk hier de huidige bezetting (mogelijkheid tot direct boeken) van de verschillende accommodaties in de periode van het schoolkamp.


Standaard bij elke groepsaccommodatie

Standaard inbegrepen bij elke groepsaccommodatie zijn natuurlijk voldoende bedden, sanitaire voorzieningen, stoelen en tafels. Daarnaast heeft elke accommodatie een tafeltennistafel, sjoelbak, tv en dvd speler, dartbord en voetbalspel binnen en kunt u buiten genieten van een heerlijk terras, zitkuil, trampoline, vlegelhangen, schommels, wippen en een sportveld met een volleybalnet en grote en kleine voetbaldoelen.

Op schoolkamp naar de Aalbertshoeve!

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0341 – 552166 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Ermelo