Blauwestadhoeve

Blauwestadhoeve

Op schoolkamp: vanaf school fietsen door het mooie Groningen en uiteindelijk aankomen bij Blauwestadhoeve. Dat maakt best een indruk op de kinderen. Het is een imponerende oude herenboerderij anno 1879, liggend in een mooie omgeving. Aan de achterzijde grenzend aan Landgoed Ennemaborgh (toegang gratis) en slechts 900m van het strand van het Oldambtmeer. Er is genoeg te doen op het terrein (sportveld en tennisbaan) of daarbuiten om er een geweldig schoolkamp van te maken.

Bovendien hebben we een indoor beachhal waar onze groepen het eerste uur gratis over mogen beschikken en op 2e e.v. uur 50 % korting op krijgen, dus:  ook bij slecht weer een geslaagd kamp gegarandeerd !

Er zijn 4-8 blokhutten waar de kinderen tijdens het schoolkamp kunnen verblijven. Begeleiders kunnen in een cottage slapen dicht bij de kinderen of in een aangrenzende familiekamer. Naast de slaapvoorzieningen kun je tijdens het schoolkamp gebruik maken van een ruime keuken met groepsvoorzieningen, tafeltjes en stoeltjes. Ook hebben wij een gezellige lounge met bar, haard en zithoek en een zitgedeelte voor eten en spelletjes.

Tijdens een schoolkamp wil je ook leuke afwisselende activiteiten doen. Alles is bij ons mogelijk. Van zeilen tot de Kids Highland games of blackminton, niets is ons te gek, ongeacht het weer. Wij hebben bij slecht weer namelijk voldoende ruimte binnen voor veel activiteiten.

Op schoolkamp bij Blauwestadhoeve!

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
+31(0)597-554055 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
































Locatie
Midwolda