De Haverkamp

De Haverkamp

Groepsaccommodatie De Haverkamp is een unieke locatie voor het houden van een schoolkamp. De accommodatie is ruim van opzet.  Onze groepen maken dankbaar gebruik van de 2 grote recreatie-/eetzalen (220 m2 en 140 m2), die zij ter beschikking hebben. Ook bij mindere weersomstandigheden is er ruimte genoeg voor allerhande activiteiten binnen.
De slaapkamers zijn overwegend 4- en 6-persoons.
De ruime keuken uitgerust met volledige horeca-inventaris, biedt volop mogelijkheden om te
koken voor grote groepen.
De stafkamer, voorzien van whiteboard voor notities en planning, is zeer geschikt voor kleine overlegmomenten met het team. Vanuit de stafkamer heeft u volledig overzicht  over het sport-/speelveld.

Vermaak op het erf
Zowel binnen als buiten zijn er voetbal- en tafeltennistafels. Op het sportveld maken de voetbaldoelen een partijtje voetbal mogelijk, eveneens is er een volleybalveld.

De buitenruimte is zeer kindvriendelijk; groot, maar heel overzichtelijk!
Er is een ruim buitenterras, met een grote landelijke overkapping. Er zijn parasols en er is buitenmeubilair aanwezig, om heerlijk buiten te zitten of te eten. Ook een geplande BBQ valt met deze overkapping nooit in het water.
Het sportveld biedt mogelijkheden genoeg voor het plaatsen van luchtkussens of bv. het maken van een zeepglijbaan.

Leuk om te weten: behalve de groepsaccommodatie runnen wij een paarden- en melkveehouderij. Wie nieuwsgierig is naar de koeien, kalfjes en paarden, mag gerust een kijkje nemen in de stallen.
U kunt de dag gezellig afsluiten met een kampvuur bij onze kampvuurplaats.

Omgeving
De accommodatie ligt aan de rand van bos- en natuurgebied ’t Zand.  Met de jongeren kunt u heerlijk zwemmen in het nabijgelegen zwembad van Ruurlo, Hengelo of Doetinchem.
U kunt een uitdagende klimactiviteit aangaan in het op loopafstand bereikbare klimbos of  rondzwerven in het grootste heggendoolhof van Europa.
Ook op locatie kunt u vermaak en educatie verenigen d.m.v. bv. een roofvogelshow of bezichtiging van een melkrobot.
Het is mogelijk om in de omgeving fietsen te huren. Deze kunnen bij de accommodatie bezorgd worden.
Voor het huren van attracties of hulp bij het organiseren van spelletjes kunt altijd de hulp inschakelen van een outdoorcentrum.

Maaltijdverzorging
Een goede maaltijd verzorgen voor een grote groep vergt veel energie, tijd en ervaring. Om u hierin te ontlasten, bieden wij u de mogelijkheid om uw maaltijden door ons laten verzorgen. Dit doen wij met veel plezier en met veel zorg en aandacht voor gezond en vers!

Tarieven
Voor groepen tot 70 personen per etmaal: € 700,00
Voor elke persoon boven de 70 betaalt u extra per etmaal: € 10,00
Deze prijzen gelden voor een verblijf van minimaal 2 nachten.

Op schoolkamp bij De Haverkamp!

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0575 467666 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Hengelo