De Witte Reep

De Witte Reep

Onze prachtige gelegen en geheel verbouwde boerderij is geschikt voor uw schoolreis of werkweek. Wij bieden slaapruimte voor maar liefs 96 personen.

De omgeving
De herberg ligt op twee kilometer afstand van de dorpen Ballum en Hollum, op zes hectare eigen grond. In de directe omgeving bevindt zich één van de mooiste natuurgebieden van Ameland, waar in het voorjaar de kiekendief en velduil broeden en waar reeën zich in het kreupelhout verschuilen. Te voet kunt u een wandeling van slechts 2 kilometer door dit woeste duingebied naar het strand maken, zonder dat u de verharde hoeft te passeren.

De accommodaties
De herberg bestaat uit vier aparte accommodaties, elk voorzien van vele gemakken zoals en recreatieruimte met eethoek en zithoek met tv, dvd en cd speler. Ook heeft elke accommodatie een eigen compleet ingerichte keuken. De meeste slaapkamers beschikken over een eigen douche en toilet. De bedden zijn voorzien van een dekbed en kussen. U kunt bij ons beddenlinnen huren maar u mag natuurlijk ook uw eigen beddengoed meenemen slaapzakken zijn niet toegestaan. 

Op schoolkamp bij de Witte Reep!

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
+31 (0)519-554380 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Hollum