Tips voor jouw schoolkamp

Tip 1: Inventariseer met hoeveel mensen je op pad gaat en wat het totale budget is. De belangrijkste punten om hierbij op te letten zijn de kamplocatie, het vervoer, eten & drinken en de activiteiten.

Tip 2: Bepaal waar het schoolkamp minimaal aan moet voldoen en zoek online op deze criteria. Dit bespaart veel speurwerk!

Tip 3: Zorg voor een weerbestendige locatie. Als het regent is het fijn om over een overdekte groepsruimte te beschikken.

Tip 4: Koppel een (educatief) thema aan het kamp. Behandel het thema in de klas en bedenk passende activiteiten. Laat de leerlingen ook iets verzinnen, dit draagt enorm bij aan het groepsgevoel!Wat neem je mee?

Wat neem je mee? De benodigdheden voor een schoolkamp verschillen per locatie. Slapen jullie in een tent? Dan is de kans groot dat iedereen zijn eigen slaapspullen
mee moet nemen. Bij een groepsaccommodatie zit dit vaak al bij de prijs inbegrepen. Vraag hier altijd naar bij het boeken!


Budget tips

  • ​Arrangement gevonden? Bereken of het goedkoper kan door zelf activiteiten of een bus te boeken.
  • ​Boek een busmaatschappij uit je eigen provincie of de provincie v/h schoolkamp.
  • Blijf in de buurt en ga op de fiets! Dan heb je meteen een extra (gratis) activiteit. Huur een groepsaccommodatie, zodat je minder mee hoeft te nemen. Je kunt ook een klein busje huren waarmee 1 begeleider alle spullen vervoert.
Bekijk één van onze reizen
Summercamp Heino Meer informatie
All-inn
Locatie:
Heino
VANAF € 17.80 p.p.p.n.
Basisschoolarrangement 'Dinoland' Meer informatie
All-inn
Locatie:
Wijhe
VANAF € 89.00 p.p.
Challenge Run Arrangement 'Actief' Meer informatie
All-inn
Locatie:
Wijhe
VANAF € 103.00 p.p.
Schoolarrangement 'Classic' (3 dagen) Meer informatie
All-inn
Locatie:
Wijhe
VANAF € 95.50 p.p.