Basisschoolarrangement 'Dinoland'

Basisschoolarrangement 'Dinoland'

Het 16 ha. grote terrein is gelegen in een rustig bosrijke omgeving en omvat 2,5 ha. water. De accommodatie is onderverdeeld in diverse woonunits van verschillende grootte. Iedere groep beschikt over een eigen woonunit, afgestemd op de groepsgrootte, bestaande uit een dagverblijf, 2, 4, 6 of 8 persoons slaapkamers en een sanitaire gelegenheid. 's Avonds is de gezellige bar in het restaurant geopend. Sportief, afwisselend, origineel en betaalbaar! 

Van het uitgebreide recreatieaanbod kan vrij gebruik gemaakt worden zonder meerprijs: 
* Zwembad                         * Discotheek             * Voetbalveld 
* Sporthal                            * Bioscoop                * Volleybalveld 
* Meertje met strand           * Scheepsbar            * Basketbalveld 
* Kantine voor leiding         * Midgetgolf               * Tafeltennis 

Programma (ma-wo) 

Dag 1
Vertrek vanaf school met touringcar naar het Summercamp. 's Middags komen jullie aan waar een goede lunch staat te wachten. Ondertussen kan de begeleiding de huizen inchecken. Eenmaal gesettled kan er gebruik worden gemaakt van de vele standaard faciliteiten die Summercamp aanbiedt. 's Avonds is er een diner en afsluitend een film en/of discoavond. 

Dag 2
De dag begint met een ontbijtbuffet. En 's middags is er een lunchpakket inbegrepen om de energie weer aan te vullen. De hele dag kan er gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten. In de avond kan er gekozen worden tussen diner en barbecue. De avond wordt wederom afgesloten met een film en/of discoavond 

Dag 3
De laatste dag van een heerlijk kamp! Wederom begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Daarna (rond 10.00) vertrekken jullie naar Dinoland om deze dagen goed af te sluiten. Vanuit Dinoland rijdt de bus weer naar de plaats van vertrek (aankomst rond 16.30) 

Programma (wo-vrij) 

Dag 1 
Er wordt rond 09.00 van school vertrokken naar Dinoland Zwolle. Hier hebben zij ruim de tijd om zich uit te leven. Om 15.30 wordt er weer vertrokken vanuit Dinoland, aankomst op Summercamp is rond 16.00. Eenmaal ingechecked en gesettled staat er een heerlijk diner te wachten. De dag wordt afgesloten met een film- en/of discoavond. 

Dag 2 
De dag begint met een ontbijtbuffet. En 's middags is er een lunchpakket inbegrepen om de energie weer aan te vullen. De hele dag kan er gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten. In de avond kan er gekozen worden tussen diner en barbecue. De avond wordt wederom afgesloten met een film en/of discoavond 

Dag 3 
De dag begint met een ontbijtbuffet. De komende uren kan er gebruikt worden gemaakt van alle faciliteiten. En 's middags is er een lunchpakket inbegrepen om goed gevuld de bus in te gaan - om 13.00 vertrekken jullie naar huis. Een prachtig kamp zit er weer op! 

Inclusief
busvervoer, ervaren chauffeur, gebruik standaard faciliteiten, GPS-dropping, twee overnachtingen, zes maaltijden en entreekosten Dinoland Zwolle.

Prijs (per persoon)
€ 89,- bij 40 deelnemers of meer per bus
€ 92.50 bij 35-39 deelnemers
€ 97.- bij 30-34 deelnemers
€ 103.50 bij 25-29 deelnemers
€ 113,- bij 20-24 deelnemers
€ 129,- bij 15-19 deelnemers

* Het is tevens mogelijk om alleen het verblijf te boeken als u met eigen vervoer komt - wij geven u graag meer informatie. 
* Verlenging is mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid en het aantal personen 
* Enkel verblijf is mogelijk - wij geven u graag meer informatie


Toeslagen
Toeristen- en milieutoeslag €0.55 p.p.p.n.
Verlengingsdag: € 31.00 p.p.
Lunchpakket laatste dag: € 3.00 p.p.
Dekbed + lakenset: €8.00 p.p.
Arrangement wo-vrij op basis van ma-wo (dus op laatste dag naar Dinoland): €100,- per bus - vertrek uit Zwolle is dan om 14.30 uur. 
Challenge Run op dinsdag of donderdag (10.00 - 15.00): €10,- per leerling 
Verblijf in Hostel Go Challenge op verzoek: €10,- p.p. en toeristenbelasting is hier €0.90 p.p.p.n. 

Kortingen
Verblijf maandag - woensdag: € 2.00 p.p. (m.u.v. 27-29 mei: €1.50 p.p.)
Vertrekplaats postcodegebied 3700 - 3899; 7300 - 7499; 8000 - 8199: €150,- per bus 
Periode 25 maart t/m 7 april, 23 april t/m 2 mei en oktober: € 1 per persoon
Geen Dinoland op de laatste dag maar vertrek na de lunch rechtstreeks naar opstapplaats: € 7.50 p.p.*

*Op de vertrekdag moet u het huis dan wel om 10.00 uur verlaten 

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Wijhe