Schoolarrangement 'Classic' (3 dagen)

Schoolarrangement 'Classic' (3 dagen)

Het 16 ha. grote terrein is gelegen in een rustig bosrijke omgeving en omvat 2,5 ha. water. De accommodatie is onderverdeeld in diverse woonunits van verschillende grootte. Iedere groep beschikt over een eigen woonunit, afgestemd op de groepsgrootte, bestaande uit een dagverblijf, 2, 4, 6 of 8 persoons slaapkamers en een sanitaire gelegenheid. 's Avonds is de gezellige bar in het restaurant geopend. Sportief, afwisselend, origineel en betaalbaar! 

Van het uitgebreide recreatieaanbod kan vrij gebruik gemaakt worden zonder meerprijs: 
* Zwembad                         * Discotheek             * Voetbalveld 
* Sporthal                            * Bioscoop                * Volleybalveld 
* Meertje met strand           * Scheepsbar            * Basketbalveld 
* Kantine voor leiding         * Midgetgolf               * Tafeltennis 

Programma (ma-wo) 

Dag 1
Vertrek vanaf school met touringcar naar het Summercamp. 's Middags komen jullie aan en er staat een goede lunch te wachten. Ondertussen kan de begeleiding de huizen inchecken. Eenmaal gesettled kan er gebruik worden gemaakt van de vele standaard faciliteiten die Summercamp aanbiedt. 's Avonds is er een diner en afsluitend een film en/of discoavond. 

Dag 2
De dag begint met een ontbijtbuffet. Er kan de hele dag gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten. In de avond kan er gekozen worden tussen diner en barbecue. De avond wordt wederom afgesloten met een film- en/of discoavond.

Dag 3
De laatste dag van een heerlijk kamp! Wederom begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Daarna, rond 09.30, vertrekken jullie naar Attractiepark Slagharen om deze dagen goed af te sluiten. Vanuit Attractiepark Slagharen rijdt de bus weer naar de plaats van vertrek (aankomst rond 17.00).

Programma (wo-vrij) 

Dag 1
Vertrek vanaf school met touringcar naar Attractiepark Slagharen (09.00) waar de leerlingen de hele middag de tijd hebben zich uit te leven. Rond 16.00 wordt er vertrokken vanaf Slagharen naar Summercamp Heino (aankomst 16.45). Daar kan iedereen z'n kamer opzoeken, alle spullen wegleggen en zich vervolgens klaarmaken voor het diner. De avond wordt afgesloten met een film- en/of discoavond. 

Dag 2
De dag begint met een ontbijtbuffet. Er kan de hele dag gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten. In de avond kan er gekozen worden tussen diner en barbecue. De avond wordt wederom afgesloten met een film- en/of discoavond.

Dag 3 
De laatste dag van een heerlijk kamp! Wederom begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Na het ontbijt kan er nog gebruik worden gemaakt van de faciliteiten tot de lunch. Na de lunch kan iedereen goed gevuld de bus in en wordt er rond 13.00 vertrokken naar huis. 

Inclusief
busvervoer, ervaren chauffeur, gebruik standaard faciliteiten, twee overnachtingen, zes maaltijden en entreekosten Attractiepark Slagharen.

Prijs (per persoon)
€ 95,50 bij 40 deelnemers of meer per bus
€ 99,50 bij 35-39 deelnemers
€ 104,50 bij 30-34 deelnemers
€ 111,- bij 25-29 deelnemers
€ 123,- bij 20-24 deelnemers
€ 141.- bij 15-19 deelnemers

* Het is tevens mogelijk om alleen het verblijf te boeken als u met eigen vervoer komt - wij geven u graag meer informatie. 
* Verlenging is mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid en het aantal personen 
* Enkel verblijf is mogelijk - wij geven u graag meer informatie


Toeslagen
Toeristen- en milieutoeslag €0.55 p.p.p.n.
Verlengingsdag: € 31,- p.p.
Lunchpakket laatste dag: € 3,- p.p.
Dekbed + lakenset: €8,- p.p.
Arrangement wo-vrij op basis van ma-wo (dus op laatste dag naar Slagharen): €150,- per bus - vertek uit Slagharen is dan om 14.00. 
Challenge Run op dinsdag of donderdag (10.00 - 15.00): €10,- per leerling 
Verblijf in Hostel Go Challenge: €10 p.p. en toeristenbelasting is hier €0.90 p.p.p.n.

Kortingen
Verblijf maandag - woensdag: € 2.00 p.p. (m.u.v. 27-29 mei: €1.50 p.p.)
Vertrekplaats postcodegebied 3700 - 3899; 7300 - 7499; 8000 - 8199: €150,- per bus 
Periode 25 maart t/m 7 april, 23 april t/m 2 mei en oktober: € 1 per persoon

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Wijhe