Summercamp Heino

Summercamp Heino

Met uw groep op kamp gaan is een onvergetelijke ervaring. Omdat er van alles voorbereid moet worden, is het prettig wanneer u erop kunt vertrouwen dat de basis, de locatie, in ieder geval goed geregeld is. Summercamp Heino komt leerkrachten hiermee tegemoet dankzij een all-inclusive recreatief concept: van vermaak tot verblijf en van vervoer tot voeding. Bij mooi weer en minder mooi weer: Summercamp Heino is altijd leuk! 

Activiteiten
Een belangrijk aspect van het schoolkamp is dat uw leerlingen bij elkaar gebracht worden. Hier speelt Summercamp Heino op in door zowel faciliteiten te bieden waarbij uw leerlingen elkaar op een actieve wijze beter leren kennen alsmede ontspannende faciliteiten. 
  • Een zwembad, sporthal, groot meer, sportveld, midgetgolfbaan, kampvuur, bioscoop, disco en nog meer faciliteiten zijn allemaal aanwezig. Deze zijn vrij te gebruiken en bij de prijs inbegrepen.
Voor een kleine meerprijs kunt u met uw groep ook deelnemen aan Challenge Run, ons uitgebreide survival aanbod. Hieronder vallen activiteiten zoals het spectaculaire hoogteparcours, boogschieten, trapezesprong, kanovaren en nog veel meer. 

Prijs (p.p.)
Overnachting met ontbijt                        17.80    (18.00 – 10.00 uur)
1e dagdeel incl. lunch                             4.40      (10.00 – 14.00 uur)
2e dagdeel incl. diner                             8.80      (14.00 – 18.00 uur)
Toeristenbelasting (p.p.p.n.)                   0.55
Weekendtoeslag (p.p.p.n.)                     2.75

Eenmalig starttarief (p.p.)                       5.90
Reserveringskosten (per groep)            12.50

Optioneel:
Dekbedpakket incl. lakens                     8.00
Alleen dekbed                                        5.00
Alleen lakenpakket                                 5.00

* Op tussenliggende dagen betaalt u altijd voor alle dagdelen. Welke dagdelen u op de eerste en laatste dag betaalt, is afhankelijk van uw aankomst- en vertrektijd, die dienen binnen bovengenoemde dagdeeltijden te vallen. Als u hiervan afwijkt, betaalt u automatisch een dagdeel extra.
*Om gebruik te kunnen maken van het diner op de eerste dag, dient u voor 18.00 uur te arriveren. Arriveert u na 18.00 uur, betaalt u die dag alleen voor een overnachting met ontbijt.
*Voor daggasten en bezoek kun u bovengenoemde prijzen per dagdeel aanhouden. Zij mogen dan ook gebruik maken van de faciliteiten.


Verblijf
Iedere groep beschikt over een eigen groepshuis met een dagverblijf, slaapkamers, douches en toiletten. Er zijn huizen met 18, 28, 32, 50 en 65 bedden. Voor de begeleiders zijn er tweepersoons kamers met eigen toilet en douche aanwezig.

Vervoer
Prettig is dat je bij een bezoek aan Summercamp Heino geen rekening hoeft te houden met het vervoer van en naar het park. Wij hebben onze eigen bussen waarmee we voordelig het vervoer kunnen regelen. Bij onze arrangementen is het busvervoer zelfs al bij de prijs inbegrepen. Dit scheelt geregel en is natuurlijk ook een stuk gezelliger! 

Voeding
Zelf koken en afwassen is niet nodig, want voor de maaltijden wordt gezorgd. In het restaurant staat drie keer per dag een smakelijk en afwisselend buffet klaar, waarvan iedereen onbeperkt kan eten.

Extra's Summercamp Heino

Budget Arrangement € 79.50 persoon (bij 40+ deelnemers)

Classic Arrangement € 95.50 persoon (bij 40+ deelnemers)

Challenge Run Arrangement € 103.00 persoon (bij 40+ deelnemers)

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572 393 049 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen


Locatie
Heino